Pastasås med Kyckling & Räkor

Keldas Créme Fraiche med Tomat & Basilika är för himla god tycker jag!
Den är perfekt att använda till olika pastasåser och det behövs nästan ingen kryddning ju för den smakar så mycket i sig! Till middag idag fick såsen vara med och leka tillsammans med pasta, kyckling & räkor! Lyxade till det lite med färsk pasta sådär dagen före nyårsafton! Jag ska ju jobba imorgon kväll så det blir inte så mycket firande då, men vi ska iallafall beställa thaimat till avdelningen så lite god mat får jag ju :)



Pastasås med Kyckling & Räkor
2 port

2 grillade kycklinglår i bitar
100 g räkor (skalad vikt)
1 gul skivad lök
2 strimlade soltorkade tomater
1 liten bit skivad purjolök
1 dl Kelda Créme Fraiche med Tomat & Basilika
2 msk Philadelphiaost med smak (t ex paprika & kryddor)

Fräs kycklingen tillsammans med alla grönsaker.
Blanda i créme fraiche (ev får du späda med lite vatten) och sedan philadelphiaosten som får smälta ned.
Tillsätt räkorna och låt det bli varmt.
Servera med pasta eller ris


Kommentarer
Postat av: Kryddburken

GOTT NYTT ÅR VÄNNEN!! Hoppas du får en supermysig och trevlig kväll, och fira nu tolvslaget ordentligt! Massor med kramar till dig!

2008-12-31 @ 17:45:25
URL: http://kryddburken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0