Grönsakspaj med filodeg

En vacker och god paj. Innehåller ca 245 kcal/port

6 port

300 g purjolök
250 g färska champinjoner
1 gul lök
250 g körsbärstomater eller 3 vanliga tomater
1 tsk paprikapulver
1 msk olja eller smör
300 g lätt kesella
1 ½ dl lättyoghurt naturell
2 ägg
350 g filodeg (tinad)
½ dl riven mager ost
Nymalen svartpeppar

Värm ugnen till 180 g
Fräs purjolök, svamp och lök i lite smör eller olja. Krydda med paprikapulver
Blanda ihop kesella, yoghurt och ägg och vänd ner det i grönsaksblandningen.
Lägg filodegsarken i en pajform och pensla med olja mellan arken.
Lägg grönsaksblandningen i pajskalet.
Lägg skivade tomater ovanpå och strö över  riven ost.
Grädda pajen i ugnen i ca 35-40 minuter tills äggstanningen har stelnat

Kommentarer
Postat av: Sussi

Mycket gott på din sida!

2008-07-08 @ 14:18:16
URL: http://www.smyckadegipskvinnor.se
Postat av: annamaria

Hej! Vi hade en hel dél gemensamt! Vi är sjuksköterskor med matintresse - och dessutom samma namn! Ska kika vidare nu i din fina blogg!

2008-07-09 @ 18:25:22
URL: http://annamariasmatblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0