Gubbröra på Rostat Bröd till Frukost

Jag hade lite ansjovis kvar (i frysen) sedan jag gjorde Rotfruksgratäng à la Jansson med Ägg & Ansjovis och det var lixom så där alldeles lagom mycket för att varken smaka för mycket eller för litet ansjovis i en gubbröra för en person!
Det fick bli min frukost imorse på rostat bröd och med lite hackad tomat och mango ovanpå!
Lite lyx sådär på en torsdagsmorgon innan jobbet :)



Gubbröra för en person

2 hackade ansjovisfiléer
½ hårdkokt hackat ägg
1 msk hackad rödlök
1 msk hackat äpple
½ dl naturell keso
2 msk lättcréme fraiche
1 msk philadelphia med smak av gräslök

Blanda ihop alla ingredienserna och låt det stå kallt en stund innan du serverar på rostat bröd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0