I Mitt Kylskåp!

Jag har sett att massa andra bloggare har gett en liten inblick i vad som finns i deras kylskåp och skafferi och då vill ju inte jag vara sämre lixom, särskilt inte idag när jag lixom inte har ngt nytt recept att bjuda på! Lunchen bestod nämligen av en tunnbrödsrulle med makrill i tomatsås och ägg, ungefär som den här och ikväll på jobbet blir det tomtegröt igen!

Så här får ni istället en liten inblick i vad jag i princip för det mesta har i kylskåpet och i skafferiet :)


Mjölk, MannaFrutti, Färsk Tortellini, Kräftstjärtar, Stenbitsrom, Smör, Skinka, Keso, Ägg, Kräftost, Philadelphia, Lingonsylt, Jordgubbssylt, Yoghurt, Jordgubbar, Sallad, Mango, Persika och hmm.. matlåda ;P
I grönsakslådorna finns tomater, purjolök, vanlig lök och morötter och i kylskåpsdörren bl a Sweet Chili-sås, Soltorkade tomater,  Ketchup, Dijonsenap, Mango Chutney & Sambal Oelek


O'boy, Potatimos, Mograbiah, Lasagneplattor, Brunsås, Redning, Ströbröd, Makaroner, Kokos, Honung, Vetemjöl, Havegryn, Müsli, Risgryn, Socker och Mannagryn

Resten av pastan, riset och grynen står på en liten bänk bredvid i glasskålar, krossade tomater, bönor och andra konserver i ett litet skåp bredvid och kryddorna hänger här:


Vad har DU i ditt kylskåp och skafferi?

Kommentarer
Postat av: carolina

du har min drömkyl! vi har samma pasta ser jag! den är så god :) lite har jag hemma, men kräftstjärtar och jordgubbar skulle inte sitta fel! just nu har jag mest i frysen känns det som, quorn, kyckling, broccoli, potatisblandingen fråbn findus jag bloggade om. men vitkål har jag i kylen som jag nog ska försöka woka idag. det är så gott :)

2008-09-24 @ 13:22:32
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det är kul att kika in i andras kylskåp och skafferi! =) Jag funderar på att lägga upp någon bild jag också... mitt skafferi är ju rätt nystädat, kanske ska passa på medans det håller sej så! =)

2008-09-24 @ 21:47:10
URL: http://hanneys.blogspot.com
Postat av: fannie

Oh, va underbart det skulle vara med kräftstjärtar, lite mango kanske, jordgubbar, persika! Hhaha, blir helt till mig ;)

2008-09-24 @ 21:59:49
URL: http://chokladbollen.wordpress.com/
Postat av: lina

Grymt städad kyl du har!!! Önskar att det såg ut så i min:)

2008-09-25 @ 16:20:11
URL: http://linalikesmat.blogspot.com
Postat av: Anna

carolina: jag har ALLTID kräftstjärtar och jordgubbar hemma (om det finns färska jordgubbar förståss.. annars har jag frysta i frysen) för det är sån där mat som jag typ är sugen på jämt ;P



fannie: se ovan ;P



Hanna: jaaa fixa bild för jag vill titta in i ditt kylskåp och skafferi ju!



lina: haha tack så mkt :)

2008-09-25 @ 18:01:54
URL: http://dewdropia.blogg.se/
Postat av: KarinW

Tänk om det såg ut så där i mina skåp! suck

Men det är kul att laga mat hos kompisar och gräva i deras skåp."Här har du ditt kylskåp" det gamla tv programmet gillade jag!

2008-09-25 @ 20:04:04
URL: http://chiliconkarin.blogg.se/
Postat av: Anna

Karin: Det var nog före min tid men jag tror nog att jag hade gillat det programmet :)

2008-09-25 @ 20:44:58
URL: http://dewdropia.blogg.se/
Postat av: Beatrice Pettersson

Vart har du köpt den ursnygga hängaren för kryddorna och redskapen? :O MÅSTE ha! :D

2010-08-07 @ 15:12:32
URL: http://beatriceswe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0