Stekt Strömming i Tunnbröd

Jag stekte ju Strömming för några dagar sedan och då passade jag på att steka extra mycket så jag kunde frysa in några filéer. Det är superbra för då är det bara att ta fram dem, steka på dem lite igen och äta!
Lyxiga fiskpinnar typ :)

Idag fyllde jag ett tunnbröd med strömmingen, tomater, avokado, rödlök, färsk bladspenat och frukt!
Till det hade jag en kall röra med keso, philadelphiaost (gräslökssmak), hackat ägg och crabfish och som jag hade droppat i lite Sweet Mango Sauce i.
Superdupergott!!!


Kommentarer
Postat av: carolina

ja det ser supedupergott ut också! du har så bra fantasi, man blir verkligen inspirerad av din blogg :D

2008-09-18 @ 15:46:21
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Lisa

jag skulle nog inte haft frukt i, men strömming i bröd är ju inte fel alltså.

2008-09-18 @ 19:18:31
URL: http://lisasfyrakvadrat.blogspot.com
Postat av: Emma

Vad är det för typ av tunnbröd? Ser gott ut!

2008-09-22 @ 00:30:30
URL: http://newbiecooking.wordpress.com
Postat av: Anna

carolina: tack så mkt!



lisa: fast jag har ju frukt i allt :)



emma: det är vanligt tunnbröd från polarbröd tror jag :)

2008-09-22 @ 05:18:05
URL: http://dewdropia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0