En Annorlunda Spagetti Carbonara

Fast egentligen får det kanske inte kallas för Spagetti Carbonara om man inte gör på riktigt sätt, med äggula och sånt? Jag kanske ska kalla det för en ostig pastasås med bacon istället?

Hur som helst, det var gott och så gick det väldigt fort att göra! Perfekt om man trött kommer hem från jobbet och egentligen inte har någon ork att ställa sig vid spisen, men ändå vill ha något mer än bara mackor (fast jag vill iofs alltid ha mackor ;P)



2 port

½ paket kalkonbacon
½ gul skivad lök
1 bit skivad purjolök
1 liten burk champinjoner alt 100 g färska
4 strimlade soltorkade tomater
10 halverade körsbärstomater
1 dl Kelda Four Cheeses
½ paket Philadelphiaost
Svartpeppar efter smak
2 msk parmesanost

Spagetti

Fräs bacon, lök, purjo och champinjoner.
Tillsätt tomaterna och låt dem fräsa med en stund.
Häll på Kelda-såsen och rör ned philadelphian så den smälter.
Krydda med svartpeppar efter smak.
Blanda såsen med spagetti och servera omedelbums med parmesanost


Kommentarer
Postat av: Kryddburken

Men OJ va gott det ser ut! Här blev det också pasta och sås idag, men i gratängform! :-) Stor kram till dig!

2009-10-22 @ 21:56:42
URL: http://kryddburken.se
Postat av: carolina

mums mums! vad alla lagar pasta carbonara överallt ;) pikar kanske? ;)

2009-10-22 @ 22:39:04
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Therese

Pasta va det då överallt, gud så gott..

Det frestar verkligen..

Trevlig helg


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0