Dubbelbakad Potatis med Tacosmakande Baconröra
Det här var ett nytt sätt att äta bakad potatis för mig, men jag kommer definitivt att göra det fler gånger för det var så himla gott! Fyllningen blev bara ett ihoprens av vad jag hade hemma, men det var inget fel på den heller! :)
1 portion
1 bakpotatis
2 skivor bacon
2 skivor smörgåssalami
1 bit röd paprika i tärningar
½ liten gul lök i skivor
1 bit purjolök i skivor
½ liten burk champinjoner
2 msk majs
1 hackad tomat
2 msk tacosås
1 msk tacokrydda
2 msk philadelphia med smak av vitlök och örter
2 msk riven ost
Dela bakpotatisen och baka den i ugnen i ca 50-60 minuter.
Fräs ihop bacon och salami med grönsakerna.
Häll på tacosåsen och tacokryddan och låt dem sätta smak i några minuter.
Låt röran svalna lite.
Gröp ur det mesta av innehållet ur potatishalvorna och blanda med baconröran.
Blanda ned philadelphiaost och riven ost och lägg sedan tillbaka fyllningen i potatishalvorna.
Baka i ugnen i ca 10 minuter.
Låter som ett par toppengoda bakade potatisar.
Men jösses så goda de ser ut!
Mmm!! Så där har jag aldrig bakat potatisar, men det låter ju jättegott!!
Ååå....var sugen på sådana potatisar för några dagar sedan! Sååå smaskigt!!