Krämig Makrillpasta

Idag var det dags att göra slut på andra halvan av burken med makrill i tomatsås och jag kände nog minsann att det var en riktig pastadag idag så det fick bli en trevlig pastasås av det hela! Nästan lika superenkelt och snabbt som igår!
Färskost med smak av kräfta passar sjukt bra till makrillen så jag blandade ned det och lite extra grönsaker och skaldjur!

Mumsigt värre :)




En portion

½ burk makrill i tomatsås
1 hackad tomat
1 liten bit skivad purjolök
½ liten burk champinjoner
1 tsk paprikapulver
En näve räkor
Några körsbärstomater i klyftor
2 msk färskost med kräftsmak
2 msk créme fraiche

Valfri pasta

Fräs den hackade tomaten tillsammans med purjolöken, champinjonerna och paprikakryddan.
Tillsätt makrillen, färskosten och créme fraichen och låt osten smälta ned.
Rör ned körsbärstomaterna och räkorna.
Servera med valfri pasta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0