Kycklingkebab i Pitabröd!
Igår blev det mysigt fredagsplock till middag! Kycklingkebaben från LIDL gillas starkt och den serverades idag med varma pitabröd, grönsaker, matlagningsyoghurt (med vitlök i) och röd kebabsås!
Perfekt avslutning på jobbveckan!
2 portioner
150 g kycklingkebab (finns på LIDL)
½ gul skivad lök
1 liten burk champinjoner
Kebabkrydda
Fräs ihop kebaben med lök, champinjoner och kebabkrydda.
Servera med valfria grönsaker t. ex:
Tomat
Avokado
Rödlök
Majs
Sallad
Paprika
Gurka
och
Matlagningsyoghurt
blandad med
OLW Vitlöksdip
samt
Röd Kebabsås
Kommentarer
Postat av: Pernilla
cheeezes vad gott det ser ut, jag blir hungrig som en varg här hemma!
Trackback