Mangovinäger

Jag har en flaska mangovinäger hemma som jag inte riktigt vet vad jag ska hitta på med! Jag tyckte smaken var ganska stark och vet inte riktigt om jag skulle vilja ringla den över ngn efterrätt som det stod bland recepttipsen på flaskan att man kunde göra. Jag skulle nog hellre vilja ha den som typ salladsdressing, men jag vill inte att smaken ska dominera så jättemkt, fast den ska ändå märkas.
Någon som har ngt bra tips?

Kommentarer
Postat av: Jesper

Jag använder det inte så sällan i t.ex. sötsur sås, till wokar och sådär. Det är jättegott i mexikansk mat som salsor och sallader och sådär.



Att ha den på patéer och sådär är inte heller fel, men som du skrivit är det inte riktigt en höjdare i desserter.

2008-07-19 @ 10:51:18
URL: http://krubb.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0