Smörgåsskinksbekymmer!

Smörgåsskinka är väldigt gott! Jag är just nu inne i en period då jag föredrar kokt sådan, men rökt smakar inte heller helt fel. Det finns dock inget värre än när man äter en macka med skinka och inte lyckas bita till tillträckligt hårt så att skinkan delar sig tillsammans med brödet utan hela skivan följer med in i munnen och kvar blir ett bröd med lite smör! (fin beskrivning, eller hur? ;P) Det har hänt mig åtskilliga gånger och då är ju lixom hela mackan förstörd för vem vill äta bara smör och bröd?

Men nu min kära vänner har jag löst detta hemska stora i-landsproblem! ;P

*trumvirvel*

Jag delar helt enkelt skinkan i mindre bitar innan jag lägger den på mackan! 
Dels så slipper man ovan nämnda problem och DESSUTOM är det även positivt ur besparingssyfte! Skinkskivorna är ju oftast runda medan brödet för det mesta är avlångt vilket resulterar i att en del av skinkan hänger utan brödet och inte gör ngn nytta för precis som man inte vill äta bröd utan skinka så vill man ju inte äta skinka utan bröd! Om skinkan är i mindre bitar jag man ju helt enkelt lägga den så att den bara täcker brödet!
Smart, eller hur?!

Eftersom en bild säger mer än tusen ord följer även en demonstration av min skinklösning:



och.....
 Ja, det regnar ute och jag är väldigt uttråkad och har tid att sitta och komma på såna här lösningar på världsproblem ;P


Kommentarer
Postat av: Jesper från Krubb

Hej, Anna. Trevlig blogg du har. Den har givetvis åkt in i min RSS-läsare... Eftersom du skriver en del om mackor (jag har minsann kollat in några inlägg bakåt här!) :-) , tänkte jag att du du kanske är intresserad av att delta i Krubbs "smörgåstävling"?



Check it out!



http://krubb.blogspot.com/2008/07/smrgstvlingen-gr-vidare.html



Ha det bra, och återigen, tack för en trevligblogg!

2008-07-18 @ 14:04:50
URL: http://krubb.blogspot.com
Postat av: carolinan

smart ju! :D

2008-07-20 @ 20:50:06
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Kryddburken

Nu fick jag mig ett skratt verkligen! Du Är rolig du!! Smart lösning hur som haver om man inte tycker om "dingla-ner-för-kanten-skinka" som jag gör! ;-)

2008-07-21 @ 18:53:57
URL: http://kryddburken.wordpress.com
Postat av: Anna

Kryddburken: Jag håller definitivt med dig om att "dingla-nerför-kanten-skinka" är betydligt bättre "hela-skinkbiten-följer-vid-första-tuggan-macka", men visst var det lite smart ändå? ;P

2008-07-21 @ 21:03:57
URL: http://dewdropia.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Shiiit vad satsigt att ha skinkan precis i kant med mackan ^^

2009-01-08 @ 20:25:58
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0