Vanlig Hederlig Köttfärsås & Spagetti

Köttfärssås och spagetti var när jag var liten och är fortfarande en av mina absoluta favoriträtter!
Allra helst ska det vara mammas köttfärssås, men jag måste nog erkänna att min egen också går ganska bra!
Idag blev det lite extra lyxigt med färsk pasta till, men jag tycker nog egentligen att vanliga makaroner funkar lika fint det också! Jag gör absolut inte som italienarna som äter Spagetti med Köttfärs, utan jag äter minsann Köttfärs med Spagetti för det är ju såsen som är godast ju! :)

Här är receptet på min köttfärssås!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Köttfärssås är såå gott! Hur många olika varianter finns det inte av din rätten?? Jag tycker att din variant låter supergod! =)

2008-10-23 @ 21:06:39
URL: http://hanneys.blogspot.com
Postat av: Kryddburken

Men hej vännen!! Vanlig hederlig köttfärssås är absolut inte fy skam, det är återkommande minst en gång i veckna här hemma, (ja, de e ju barnen som tjatar) Men jag är inte nödbedd, det är absolut verkligen supergott! Hur man än gör, och varierar så är köttfärsås GOTT! Och jag säger som du, köttfärssås med spagetti! ;-) Hoppas du haft en bra dag, sköt om dig och må gott! Är du inte ledig något snart, du jobbade väl hela långa förra helgen om jag inte minns fel! Mailar dig strax... Kram

2008-10-23 @ 22:02:41
URL: http://kryddburken.se
Postat av: Filibabba

Ser gott ut! =)

2008-10-23 @ 22:20:07
URL: http://filibabba.blogg.se/
Postat av: Anna

Hanna: Jag tror nog att alla göra på sitt eget lilla sätt, men på något konstigt sätt så verkar det som att det alltid är mammors köttfärssås som blir godast!



Kryddburken: Absolut inte fy skam utan hur gott som helst ju! När jag bodde hemma var det alltid standardlunchen på söndagar och satan i gatan vad jag saknar mammsens köttfärssås :) Har precis mailat dig :)

2008-10-24 @ 05:29:28
URL: http://dewdropia.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej,

om jag bara skulle få äta en maträtt resten av livet skulle jag välja spagetti och köttfärssås, lätt:-) Lisa på matälskaren hade en tävlig om bästa köttfärssåsen förra våren, här finns massor med recept http://matalskaren.taffel.se/gammalt/2007/03/ni-r-alla-vinnare.html

Det är första gången jag är här, fin blogg du har!

Ha en trevlig helg

/Malin

2008-10-24 @ 12:50:35
URL: http://twoswedishcottages.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0