Första dagen på nya jobbet!!!

Om bara en liten stund (13.30 för att vara exakt) börjar jag på mitt nya jobb!!
Gissa om jag hade svårt att sova inatt?? ;)
Fast det ska bli så kul, särskilt eftersom det kändes så bra när jag var på konferensen i Ramnäs med avdelningen!

Jag tänkte försöka vara där ganska tidigt så att ngn kan visa mig omklädningsrummet och ge mig lite jobbkläder så idag får det bli en väldigt väldigt väldigt enkel lunch, färdig paj från Felix med andra ord!
Jag äter inte färdigrätter särskilt ofta, dels eftersom det är dyrt och dels eftersom jag oftast tycker att det är godare att laga maten själv!

Felix Kycklingpaj  med Grillad Paprika är dock himla god faktiskt så ibland när jag inte orkar eller har tid att fixa eget käk brukar jag köpa en sån! Pajen med Lax & Spenat är också helt OK!





Nu ska jag alldeles snart göra iordning maten (läs; värma i mikron) och sen sätta mig på cykeln och åka iväg till sjukhuset!! Fast först ska jag nog göra iordning en fruktsallad som jag kan äta ikväll när jag kommer hem :)
Ha en finfin dag allihopa!!


Kommentarer
Postat av: annamaria

Lycka till idag!

2008-09-03 @ 13:34:22
URL: http://annamariasmatblogg.blogspot.com
Postat av: Hanna

Lycka till på nya jobbet!

2008-09-03 @ 20:38:01
URL: http://hanneys.blogspot.com
Postat av: Malin

Hoppas att det har gått bra! Pajen verkar god. Har du testat den med grillade grönsaker?



2008-09-03 @ 20:52:34
URL: http://minfruktsallad.blogspot.com
Postat av: mimmismat

Spännande, hoppas dagen varit bra på ditt nya jobb!

2008-09-03 @ 21:15:59
URL: http://mimmismat.wordpress.com
Postat av: fannie

Ohhh, den är riktigt god den. Den med grillade grönsaker är också riktigt god!

2008-09-03 @ 22:19:09
URL: http://thachokladboll.blogg.se/
Postat av: Kryddburken

Antar att du nu är hemkommen från din första arbetsdag på nya jobbet!! Härligt! Inatt kommer du att sova gott! Jättefint du fått i sovrum och köksfönster, var hittar man såna fynd du hade i köket, vinägerflaskor för 10kr?? Loppis??

Nu har jag precis kommit hem från en lång helg+början-på-veckan--pass och ska nu vara LEDIG ett tag! SKÖNT!! Har varit på IKEA så lite nytt kommer snart på bloggen... Allt ligger i kombin i påsar tills imorgonbitti, för jag orkar inte ikväll... Självklart angår det mitt kök, fast jag inte borde... egentligen... för det finns inte en millimeters plats kvar!! Men det går ju att rensa och slänga?? hehe Ville bara kika in innan jag stupar i säng nu! Må så gott vännen och hoppas din dag varit toppen! So long och god natt! Kram kram

2008-09-03 @ 23:09:31
URL: http://kryddburken.wordpress.com
Postat av: Anna

anna-maria & Hanna: Tack så mkt!! Det blev en jättebra första dag!



Malin: Det gick jättebra men det är så himla många nya intryck och rutiner som måste läras in så när jag kom hem var jag helt trött i huvudet!! :) Den har jag inte testat och inte heller den med kalkon och zuccini, är den med grönsaker god?



mimmismat: Det var en superbra första dag!



Kryddburken: Sova???? Jag var ju så uppe i varv och glad för att det hade varit en så bra första dag igår att jag apselut inte ville sova och sen så vaknade jag jättetidigt nu... men det gör inget för jag är pigg och snart ska jag ju jobba igen... visserligen ikväll men ändå :) Sådana där flaskor hittar man på en liten affär som heter Nova i Nrkpg när dom har höstmarknad så det var rena turen!! :)IKEA är alltid jättekul och nu vill jag ju apselut se vad du har köpt ju!! Kramar i massor och ha en bra dag!

2008-09-04 @ 06:08:18
URL: http://dewdropia.blogg.se/
Postat av: sarah

Den pajen är typ enda frysrätten som faktiskt går att äta, och t.o.m är ganska god:o

Gillar den med grillade grönsaker mest! Har du testat den med skinka o zucchini med basilikacreme? Den nyaste tror jag att et är. Den är också riktigt god:)

2008-09-09 @ 01:33:47
URL: http://underbarasarah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0